Talentcoördinator Jack Zuidam blikt terug op stage

Simone Klepper-van der Gaag 21-6-2018 10:34
Categorieën: Nieuws

Bij BK Professionals werken niet alleen professionals in de techniek, maar ook young professionals die graag werkervaring willen opdoen tijdens een stage bij ons op kantoor.

Onze stagiair Jack loopt in de periode van januari tot en met juli 2018 stage bij het team van BK Professionals. Momenteel volgt Jack de opleiding Business studies aan Hogeschool Inholland. Zijn opleiding bestaat voornamelijk uit bedrijfseconomie, management, marketing en ondernemen. Voor zijn studie ging hij op zoek naar een meeloopstage op het gebied van online marketing voor vijf maanden.

Jack kwam onze stageplek via Google tegen en nam gelijk contact met ons op. ‘BK Professionals trok mijn aandacht omdat ik een online marketing gerelateerd vraagstuk kon onderzoeken en omdat het een detacheringsbureau is in de techniek. Ik ging naar de site, reageerde op de stage en kreeg al vrij snel bericht dat ik op gesprek mocht komen. Dit was een aangenaam gesprek en in diezelfde week hoorde ik dat ik mocht beginnen’.

Net begonnen en gelijk brainstormen op een te gekke locatie
‘Ook al was ik net begonnen, ik mocht gelijk mee naar een brainstormsessie op Fort Eiland in IJmuiden. Tijdens de brainstorm namen we met het team ook deel aan verschillende activiteiten. Tijdens deze dag ervaarde ik gelijk een goede sfeer en mijn ideeën werden ook meegenomen tijdens de brainstorm’.

Verbinden van technische studenten en bedrijven
‘Tijdens mijn stage heb ik geleerd de website te verbeteren op het gebied van SEO/SEA. Naast de online marketing ben ik aan de slag gegaan met het verbinden van stagiairs en bedrijven. Als talentcoördinator was het mijn taak om studenten te helpen met het vinden van stages in de techniek. Daarnaast help je op deze manier ook opdrachtgevers aan talentvolle young professionals.’

Ik zal de gezamenlijke lunch en dosis humor missen
Binnen BK Professionals vinden wij het belangrijk dat de student veel leert, zich kan ontwikkelen op basis van de opgedane werkervaring en zich kan ontplooien tijdens de samenwerking met diverse teamleden. ‘Ik kan de stage zeker aanbevelen! Je wordt snel opgenomen binnen het team en er is veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Zo heb ik ook mijn communicatieve- en salesvaardigheden verder ontwikkeld en heb ik veel vrijheid om mijn opdrachten voor school uit te voeren. Ik zal de gezamenlijke lunch en dosis humor na mijn stage missen. Tip voor de nieuwe stagiair: Kijk uit voor Lorenzo! Hij gaat je zeker weten in de maling nemen ;).

Jack is nog circa drie weken bij ons aan het werk. Wij willen Jack alvast bedanken voor zijn inzet en waardevolle bijdrage voor het team!

Ben jij momenteel op zoek naar een stage voor september?
Wij bieden binnen BK Professionals stageplekken voor studenten die een opleiding volgen op het gebied van Marketing, HRM of Bedrijfskunde. Bekijk hier onze stage vacature!

Zoek jij een stage op het gebied van bouwkunde, werktuigbouwkunde, milieu, elektro, procestechniek, civiel of veiligheid? Bekijk hier al onze stages en afstudeerstages uit ons netwerk.

blog_image:article_bkprof_15295741045b2b72d895fe0.jpg:end_blog_image