Blog: Nieuw jaar, nieuwe kansen

Tom Hoejenbos 5-2-2018 13:24
Categorieën: Nieuws

“Het is donker”
Winterdepressie, ongeveer 500.000 mensen hebben hier last van. Het schijnt een gevolg te zijn van een verstoring van de natuurlijke dag- en nachtritmes van het lichaam. De oorzaak van een winterdepressie is veelal een gebrek aan licht. Vaak gaat een winterdepressie gepaard met een mindere periode. Dit kan zowel in privé, zakelijk of een combinatie van beide zijn. Wil je dit veranderen? Begin bij jezelf.

Wat is jouw geluk, dit de mijne.
De afgelopen maanden ben ik wakker geworden in het donker, vóórdat het licht wordt heb ik mijn zoontje van twee jaar weggebracht naar de kinderopvang. Hierna rij ik snel door naar mijn werk, waar de hele dag de telefoon gaat door de drukke tijd in de bouw. Rond half 6 probeer ik die kleine op te halen, helaas het is wéér donker. Ik zou die momenten toch liever nog even met hem naar de speeltuin gaan of zijn eerste stapjes op zijn nieuwe loopfiets in de buurt maken. Gelukkig biedt mijn werkgever de kans om soms even net wat eerder naar huis te gaan, hierdoor weet ik dat leuk werk en de empathie van mijn werkgever ertoe leiden dat ik op mijn plek zit.

“Nieuwe omgeving en een frisse start”
Nu de tijd weer langzaamaan terugdraait, is het mogelijk voor jou ook een mooi moment om weer eens verder om je heen te gaan kijken. Een nieuwe omgeving en een frisse start bij een nieuwe werkgever kan ervoor zorgen dat je weer nieuwe energie krijgt.

“Spiegel”
De tijd is momenteel goed, de bouw zit in de lift en dit wordt ook sterk zichtbaar. De orderboeken van bedrijven in de bouw raken vol en het aantal vacatures neemt snel toe. De keuze is groot en maakt het soms lastig om de juiste keuze te maken. Merk jij dat ook?  Wat mijn baan leuk maakt is dat ik met jou naar die keuze kan kijken en op bepaalde momenten even de spiegel voor kan houden om jou de juiste weg in te laten slaan.

Benieuwd of ik jou de juiste spiegel voor kan houden en jou die nieuwe omgeving en frisse start kan geven? Neem contact met mij op, alleen niet vanmiddag want dan loop ik met mijn zoon door de buurt op zijn nieuwe loopfiets.

blog_image:article_bkprof_15178349085a78529c1b883.png:end_blog_image