Martijn (Monteur Intern Transport): “Het totaalplaatje is goed”

Simone van der Gaag 12-6-2017 10:16
Categorieën: Nieuws

In de vaste rubriek ‘De Werknemer’ stellen wij telkens een andere BK Professional voor. Ditmaal Martijn Koster uit Winkel. Martijn (27) werkt als Monteur Intern Transport bij Bosman Van Zaal in Aalsmeer. Bosman Van Zaal levert en ontwerpt diverse maatwerkinstallaties voor producenten van groenten en sierteelgewassen.

Tijdens zijn jeugd ging Martijn vaak met zijn broer mee naar vliegtuigshows. Daarnaast hield hij zich graag bezig met klussen aan brommers en auto’s. Daarmee groeide zijn ambitie om in de techniek aan de slag te gaan. Hij besloot zich hier meer in te verdiepen en volgde de opleiding Vliegtuigonderhoud technicus. Helaas was er op dat moment weinig vraag naar vliegtuigtechnici maar kon hij wel snel aan de slag bij diverse bedrijven als Internationaal Mechanisch monteur.

Voor mij is uitdaging het belangrijkste
Na twee jaar bij een bedrijf als Internationaalmonteur gewerkt te hebben ging Martijn op zoek naar een nieuwe uitdaging. ‘Ik vind het belangrijk dat je blijft ontwikkelen en eigenlijk wil ik altijd bezig zijn’. Vanuit dat oogpunt ging Martijn zoeken naar een nieuwe baan en solliciteerde hij op de functie Monteur Intern Transport. ‘Binnen no time kwam ik in contact en mocht ik snel op gesprek bij Bosman Van Zaal. Daarna mocht ik een dag meelopen, had ik een prettig gesprek met mijn leidinggevende en diezelfde dag kreeg ik een contract aangeboden’.

Het totaalplaatje is goed
‘Zelf had ik wel meerdere opties lopen bij andere recruitmentbureaus. Mijn ervaring is dat zij je eerst non-stop bellen en daarna hoor je vrij weinig meer van ze. Bij BK Professionals vind ik het totaalplaatje goed, het contact verloopt soepel en er wordt snel geschakeld. Ook zoeken zij gericht naar de baan die bij je past.’

Mijn baan is geen dag hetzelfde
Martijn is erg blij met zijn baan en hij geeft ook aan dat elke dag anders. ‘Ik kom tijdens mijn werk op veel plekken in Nederland en dit maakt het werk uitdagend. Je leert hier veel want je komt met verschillende projecten in aanraking. Zo werk ik bijvoorbeeld aan heftstellingen en liften bij diverse kwekerijen. Ook is het de bedoeling dat ik mee ga werken aan projecten in het buitenland. Hier kijk ik erg naar uit!’


Uitdaging voor de lange termijn?
Martijn wil graag de komende jaren zich verder ontwikkelen en indien mogelijk doorgroeien naar de functie projectleider. ‘Met name het coördineren van verschillende projecten zou mij triggeren en weer een nieuwe extra uitdaging bieden’.

blog_image:article_bkprof_150832019759e723c542523.png:end_blog_image