Talentcoördinator Maarten Spierenburg blikt terug op stage

Simone Klepper-van der Gaag 31-1-2018 10:38
Categorieën: Nieuws

Bij BK Professionals werken niet alleen professionals in de techniek, maar ook young professionals die graag werkervaring willen opdoen tijdens een stage bij ons op kantoor.

Onze oud-stagiair Maarten heeft in de periode van september tot en met januari 2018 stage gelopen bij BK Professionals. Momenteel volgt Maarten de studie Bedrijfskunde MER aan de Hogeschool van Amsterdam. Zijn opleiding bestaat voornamelijk uit management, economie, marketing en recht. Voor zijn studie ging hij op zoek naar een meeloopstage voor vijf maanden in de regio Haarlem.


Maarten kwam onze stageplek via een jobboard tegen en nam gelijk contact met ons op. 'Tijdens het kennismakingsgesprek werd de tijd genomen om mij te leren kennen als persoon en werd de stage inhoudelijk besproken. Daarnaast werd er gekeken of ik binnen de bedrijfscultuur en het team paste. Ik had meerdere opties maar ik heb gekozen voor deze stage omdat BK Professionals ook veel ervaring heeft met stagiaires en ik gelijk goed werd ontvangen binnen het team. Na het gesprek heb ik namelijk op de afdeling kennis gemaakt met andere collega’s en kreeg ik een goede indruk van BK Professionals.'

Maarten heeft tijdens zijn stageperiode een verslag uitgewerkt voor school en een advies opgesteld voor BK Professionals. In zijn onderzoek heeft hij een marketing analyse gedaan en aanbevelingen gedaan voor optimalisatie in de toekomst. ‘Door de goede ondersteuning en begeleiding merk je dat het team je echt wil helpen met je ontwikkeling.’

Tijdens mijn stage hielp ik actief mee aan de bedrijfsvoering en had ik veel contact met kandidaten, studenten en bedrijven. Ik ben enthousiast over de vorm van dienstverlening van BK Professionals, je helpt kandidaten met de start van hun ontwikkeling van hun carrière en je helpt de opdrachtgevers aan jonge inspirerende talenten. Mijn functie was dan ook geen stagiair, maar talentcoördinator’.

Binnen BK Professionals vinden wij het belangrijk dat de student veel leert en daarnaast zich ook kan ontwikkelen op basis van de opgedane werkervaring en zich kan ontplooien tijdens de samenwerking met diverse teamleden. ‘Door de afwisseling in de werkzaamheden heb ik mezelf op vele vlakken kunnen ontwikkelen. Door deze praktijkervaring heb ik van dichtbij kunnen ervaren hoe het bedrijfsproces in zijn werk gaat en is mijn communicatie verbeterd. Ik zou studenten de stage bij BK Professionals zeker aanraden omdat je in een jong team terecht komt. Dit maakt het voor jou ook gemakkelijk om jezelf te ontwikkelen.‘

Wij willen Maarten nogmaals bedanken voor zijn inzet en waardevolle bijdrage voor het team!

Ben jij momenteel op zoek naar een stage voor september? Wij bieden binnen BK Professionals stageplekken voor studenten die een opleiding volgen op het gebied van Marketing, HRM of Bedrijfskunde. Bekijk hier onze stage vacature!

Zoek jij een stage op het gebied van bouwkunde, werktuigbouwkunde, milieu, elektro, procestechniek, civiel of veiligheid? Bekijk hier al onze stages en afstudeerstages uit ons netwerk.

Maarten blikt terug op zijn stage - Review over een technische stage

 

blog_image:article_bkprof_15173924265a71922acc137.JPG:end_blog_image

blog_image:article_bkprof_15173923555a7191e31d45e.JPG:end_blog_image

blog_image:article_bkprof_15173923825a7191fe4ee0a.JPG:end_blog_image