Marloes (Service Medewerker): “Ik maak zelf mijn eigen meubilair!”

Simone Klepper-van der Gaag 10-7-2018 9:00
Categorieën: Nieuws

In de vaste rubriek ‘De Werknemer’ stellen wij telkens een andere BK Professional voor. Ditmaal Marloes Langedijk uit Zwaag. Marloes (33) werkt als Service Medewerker bij Toekomstgroep. Toekomstgroep is een aannemer in de bouw met disciplines op het gebied van nieuwbouw, renovatie, onderhoud, glas, schilderswerkzaamheden en 24 uursservice.

Marloes had haar Hbo-diploma in ontvangst genomen en ze besloot om op reis te gaan naar Australië en Nieuw-Zeeland. Na een jaar keerde ze terug naar Nederland en in tien jaar tijd heeft zij bij veel bouwbedrijven ervaring opgedaan als service medewerker, werkvoorbereider en accountmanager.

Haar werkzaamheden waren variërend en zij was met name bezig met processen rondom service, planning, organiseren, aftersales en administratieve werkzaamheden. In april besloot zij opnieuw haar cv online te zetten en diezelfde dag werd zij gebeld door Tim Houtenbos, adviseur van BK Professionals.

Hij hielt het vuurtje warm
‘Ik werd daarna continu gebeld door recruiters vanwege mijn achtergrond in de bouw. Van veel recruiters hoor je na een paar dagen niets meer maar Tim bleef mij goed op de hoogte houden. Hij hielt het vuurtje warm. Ook als er geen mogelijkheden waren gaf hij dit door. Totdat hij belde en ik te horen kreeg dat ik was uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek bij Toekomstgroep’.

Goede sparringpartner tijdens het sollicitatiegesprek
De week daarop melden Tim en Marloes zich bij de receptie voor het sollicitatiegesprek voor de functie Service medewerker. ‘Ik vond het prettig dat Tim bij het sollicitatiegesprek aanwezig was. Hij schreef alle zaken op en hij was een goede sparringpartner. Het was een fijn gesprek en na het gesprek hoorde ik vrij snel dat ik aan de slag mocht voor vier dagen in de week. Toekomstgroep is een fijne werkgever om voor te werken, Marloes ervaart de betrokkenheid en een goede werksfeer.

Ik maak mijn eigen meubilair
Binnenkort kan ze aan de slag met het optimaliseren van serviceprocessen. Marloes weet inhoudelijk steeds meer over de organisatie en daarom kan zij goed het proces in kaart brengen. Ik daag mijzelf graag uit zowel in mijn werk als buiten werktijd. Haar vader was handig en maakte alles zelf in huis. Het is daarom ook niet ver gezocht dat Marloes heel handig is en zelf haar eigen meubels maakt. ‘Ik ben een aanpakker onder het motto ‘kan niet, kennen we niet. Deze vastberadenheid zag ik ook terug in BK Professionals’.

Ambitie van Marloes: Uitstippelen van onze wereldreis
Marloes zou op de lange termijn graag willen doorgroeien naar de functie projectleider, uitvoerder of planner. ‘Het lijkt mij uitdagend om de verantwoording te dragen voor diverse projecten’. Daarnaast is zij erg reislustig en wilt zij graag een wereldreis maken met haar kinderen als zij tieners zijn. ‘Het lijkt mij prachtig om met elkaar naar Australia en Nieuw-Zeeland te gaan!’

Wat is jouw ambitie?
Bij BK Professionals kijken wij niet alleen naar je cv, maar wij kijken juist naar jou als persoon. Wat zijn jouw ambities en hoe gaan wij samen aan de slag om hier vorm aan te geven. Wil je sparren over jouw ambitie? Neem contact op met Simone Klepper-van der Gaag via 088 321 25 20 of stuur een e-mail naar simone@bkprofessionals.nl.

Wil je meer te weten komen over onze vacatures?
Bekijk ons aanbod en bij vragen kun je altijd contact met ons opnemen (bellen, mailen, chatten of via Whatsapp).

blog_image:article_bkprof_15312091255b4465a57e67b.png:end_blog_image