Lorenzo Borhem

Lorenzo  Borhem
Naam: Lorenzo Borhem
Mobiel: (06) 3441 3700

Over Lorenzo:

Specialist voor de vakgebieden:

  • Werktuigbouwkunde
  • Elektrotechiek
  • Procestechniek
  • Industriële veiligheid en kwaliteit

Persoonlijk

Bemiddelen tussen werkgevers en werkzoekenden, het adviseren als tussenpersoon en het assisteren van juiste carrière keuzes geeft veel voldoening. Vanuit mijn enthousiasme en oprechte betrokkenheid vind ik het uitdagend om de juiste schakel te zijn tussen vraag en aanbod van technische vacatures. Andersom luister ik graag naar de wensen van klanten en garandeer ik mijn volledige toewijding aan het desbetreffende vraagstuk.

Als afgestudeerd bedrijfskundige was het aan de slag gaan als Adviseur bij BK Professionals in de technische detachering voor mij een logische stap. Dit komt hoofdzakelijk door mijn interesse in de arbeidsbemiddeling en de technische affiniteit welke ik heb ontwikkeld in mijn tienerjaren. Het combineren hiervan in combinatie met mijn aanpassingsvermogen voor verschillende type klanten en kandidaten, vind ik een mooie uitdaging.

Detacheren

Bemiddeling in de vorm van detachering is per definitie een vak met veel uitdaging. Detachering is het uitlenen van werknemers aan een derde partij. In de technische branche is momenteel veel vraag. De markt trekt aan, maar vooralsnog is het voor veel mensen lastig om de juiste speld in de hooiberg te vinden. Vanuit onze oprechte gretigheid bieden wij als BK Professionals de juiste hulp voor het vormgeven van een nieuwe toekomst van onze kandidaten en medewerkers.

Actieve vacatures: