Jack Zuidam

Naam: Jack Zuidam
Mobiel: (06) 1741 1574

Over Jack:

Persoonlijk

Via mijn opleiding terecht gekomen bij BK Professionals als stagiaire op de marketingafdeling. Een kleine organisatie met een leuk, jong team dat zich richt op het bemiddelen tussen mensen en niet tussen nummertjes. Studeren doe ik in Haarlem en naast mijn opleiding ben ik druk bezig met ondernemen. Ik hou van sporten, muziek en rijd graag motor. Bij BK Professionals kan ik zelfstandig andere studenten ondersteunen bij hun studie en het vinden van een geschikte stage. Het helpen van andere geeft mij altijd voldoening.

Persoonlijk

Onlangs begonnen met mijn eigen onderneming in het leveren van webdesign, grafisch ontwerp in combinatie met online marketing. Mijn ambitie is om online specialist te worden en andere ondernemers te helpen op dit gebied. In mijn stageperiode bij BK Professionals hoop ik veel te leren op het gebied van sales en marketing maar ook over het vak detacheren en alle facetten die hierbij komen kijken. In de periode dat ik hier meeloop wil ik veel kennis op doen van de markt, het vak detacheren en het werken in een professionele organisatie.

Detacheren

 Technisch talent wordt overal weggeplukt omdat er veel vraag naar is. Het persoonlijke verdwijnt hierdoor vaak bij bedrijven wat ten nadele gaat van de kandidaat. BK Professionals onderscheidt zich hierdoor met hun unieke aanpak en gaat op zoek naar de perfecte match voor zowel opdrachtgever als kandidaat.

Actieve vacatures: