Gideon Kueter

Gideon  Kueter
Naam: Gideon Kueter
Mobiel: (06) 2390 1050

Over Gideon:

Specialist voor de vakgebieden:

  • Werktuigbouwkunde
  • Elektrotechiek
  • Procestechniek
  • Industriële veiligheid en kwaliteit

Vrijwel vanaf de start van BK Professionals ben ik betrokken geweest bij de opbouw van de organisatie. Binnen een professionele organisatie met een duidelijke visie een nieuwe dienstverleningstak opzetten, was voor mij de reden om in 2011 BK Professionals te helpen vormgeven. Met mijn komst hebben we de vakgebieden werktuigbouwkunde, elektrotechniek en procestechniek aan de dienstverlening toegevoegd en inmiddels loopt dit goed en weten de klanten en kandidaten ons goed te vinden.

Interesse

Van jongs af aan heb ik altijd grote interesse gehad in de techniek. Na mijn opleiding bedrijfskunde ben ik dan ook bewust terechtgekomen in de technische arbeidsbemiddeling. Na bijna 5 jaar gewerkt te hebben bij een bemiddelingsbureau op het gebied van werktuigbouwkunde, elektrotechniek en installatietechniek was ik toe aan een nieuwe stap. BK was voor mij dé partij die goed aansloot op mijn ambities en visie op het vak en bood mij de mogelijkheid om werktuigbouw, elektro- en procestechniek toe te voegen aan de dienstverlening.

Kwaliteit

De wensen van de opdrachtgevers en de kandidaat staan voor mij altijd voorop. Een goede inventarisatie, inhoudelijke kennis en een goed en eerlijk advies zijn essentieel voor het vinden van de beste oplossing voor de klant. Door het geven van een inhoudelijk loopbaanadvies help ik kandidaten bij het vinden van een geschikte functie die aansluit bij hun kwaliteiten, wensen en ambities. Daarnaast vormen de ontwikkeling van de kandidaat en een goede voortgang van de werkzaamheden bij de opdrachtgever voor mij persoonlijke speerpunten, die in mijn ogen niet mogelijk zijn zonder intensief en persoonlijk onderling contact.

.

Actieve vacatures: