Technische Stages

BK Professionals biedt studenten de ruimte hun opleiding en carrière vorm te geven tijdens een technische stage. Als technisch bemiddelaar zien wij het als onze maatschappelijke plicht om studenten te assisteren bij het vinden van een passende (afstudeer)stage. Dit doen wij door kosteloos en vrijblijvend studenten en bedrijven met elkaar in contact te brengen.

In samenwerking met diverse scholen en bedrijven biedt BK Professionals studenten de mogelijkheid een eerste stap in hun carrière te zetten. Interesse? Reageer dan op een beschikbare (afstudeer)stage door je CV te sturen, eventueel aangevuld met een motivatie. Als het een afstudeerstage met een onderzoeksvraag betreft, ontvangen we graag een motivatiebrief. Motiveer hierin wat je wilt onderzoeken en waarom juist dit onderwerp jou fascineert.

Voor wie?

Ben jij een MBO-, HBO- of WO-student met technische opleiding? En wil je jouw talent, kennis en passie voor je vakgebied inzetten door bij interessante bedrijven een (afstudeer)stage te lopen? Wij zoeken technische studenten die bezig zijn met een opleiding en praktijkervaring of vernieuwende onderzoeken willen doen binnen de technische vakgebieden waarin wij actief zijn.

Gratis loopbaan advies na afstudeerstage

We bieden alle afstudeerders na afloop van hun stage een kosteloos en vrijblijvend loopbaanadviesconsult aan. Hierin gaan we dieper in op jouw competenties, de vakken en werkzaamheden die je aanspreken, jouw wensen op lange en korte termijn en wat er past bij jou als persoon. Deze gegevens combineren we met onze uitgebreide inhoudelijke kennis van de diverse branches zodat we je een eerlijk advies kunnen geven over jouw mogelijkheden op de huidige arbeidsmarkt.

Technische stage vacatures

Klik hier voor ons volledige aanbod in technische stages en afstudeerstages